Rektörümüz Prof.Dr. Bedriye TUNÇSİPER’den Öğrencilerimize #EvdeKalUzaktanEğitimAl Çağrısı

Sevgili Öğrencilerim, 23.Mart.2020 tarihinden itibaren #EvdeKalUzaktanEğitimAl sloganıyla (online) CANLI olarak Ders aldığınız Öğretim Üyesi hocalarınızın verdiği dersleri dinleyecek, sorularınızı sorabilecek, verilen testleri yapacaksınız. Sizlere dersliklerinizde aldığınız eğitimi eksiksiz sunmak için hazırlıklarımızı tamamladık. Tek sorunumuz siz sevgili öğrencilerimizden uzak kalmak. Ama önce tüm ülkelerde insan sağlığına tehdit oluşturan bu virüsü #EvdeKal sloganı ile hepberaber yenmemiz gerekecek. Sizden ricam #EvdeKalUzaktanEğitimAl kuralına uymanız ve ailenize de #EvdeKalBirlikteUzunYaşayalım demeniz. Ülkemizin geleceği olan siz Sevgili öğrencilerimiz ile büyük başarıları yakalamak dileğiyle hepinize #EvdeKalUzaktanEğitimAl diyerek sağlık ile başarılar diliyorum.

Prof.Dr.Bedriye Tunçsiper
İzmirDemokrasiÜniversitesi Rektörü