İzmir Demokrasi Üniversitesinin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlikleri

İzmir Demokrasi Üniversitesi Kadın ve Aile Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından organize edilen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinlik Programı, 9 Mart 2020 tarihinde Konferans Salonu’nda düzenlenen panel ve Prof. Dr. Fuat Sezgin Fuaye Salonu’nda açılan sergilerle gerçekleştirildi.


Prof. Dr. Bedriye TUNÇSİPER’in moderatörlüğünü yaptığı panele, Sayın Saadet DURAN, Sayın Filiz AKKAŞ gibi iş dünyasının önde gelen girişimci kadınları ve Sanayinin önde gelen girişimcilerinin annesi eğitimci Sayın Emine SAYGILI katıldı. Girişimcilik alanındaki deneyimlerini ve kendi firmalarının kuruluş öykülerini paylaşan katılımcılar, iş dünyası kadınlarının temel hassasiyetlerini ve değerlerini dile getirdiler. Panel, öğrencilerimiz tarafından ilgiyle dinlendi.


Panelin ardından, Prof. Dr. Fuat Sezgin Fuaye Salonu’nda Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim üyeleri Doç. Dr. H. Nurgül BEGİÇ ve Dr. Öğr. Üyesi Gözde YETMEN’in kişisel sergilerinin açılışı yapıldı. Sergiler, Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye TUNÇSİPER’in refakatinde sergiyi gezen misafirlerimiz tarafından büyük beğeni ile karşılandı.