İzmir Demokrasi Üniversitesi’nde Bahar Kalkanı Harekâtına Destek Açıklaması

İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper önderliğinde İzmir Demokrasi Üniversitesi’nde Bahar Kalkanı Harekâtına Destek töreni düzenlendi.
Başta Rektör Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper olmak üzere, akademisyen, öğrenci ve vatandaşlardan oluşan kalabalık bir grubun katılımı ile İzmir Demokrasi Üniversitesi yaşanan olaylar karşısında tek yürek tek ses olunduğunu kamuoyuna açıkladı.
02 Mart 2020 Pazartesi günü İzmir Demokrasi Üniversitesi Önünde gerçekleşen törende saygı duruşunda bulunulmuş, İstiklal Marşı okunmuştur. Ardından Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper şu sözlerle menfur saldırıyı lanetleyip, devletimizin yanında olduğumuzu vurgulamıştır:
“Cuma günü İdlib’te yaşanan hain hava saldırısı sonucunda 34 Mehmetçiğimiz şehit olmuş, birçok askerimiz yaralanmıştı, bu menfur saldırı Aziz Milletimizi derinden sarsmış, yaralamıştır. Bugün tek ihtiyacımız milletçe tek bir yumruk olarak vatanımıza ve ülkümüze karşı olan tüm tehditlere karşı korkusuzca direnmektir.
Bilinmelidir ki Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde milli birlik ve bütünlük içerisinde tüm tehditlere karşı kahramanca göğüs gerilecektir. Biz bugünde ilk günden beri olduğu gibi tüm kalbimizle ve dualarımızla kahraman ordumuzun yanında devlet büyüklerimizin arkasındayız.
Milletimizin Başı Sağolsun !
İdlib’teki menfur saldırıda şehit olan kahraman Türk askerlerine Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyoruz.
Aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun, Hepsi Hak Teala’nın cennetinin en güzel köşesinde yerlerini aldılar. Allah Rahmet Eylesin….”