2019-2020 Bahar Döneminde Kayıt Yenileyecek Önlisans ve Lisans Öğrencilerimizin Dikkatine

Önlisans ve Lisans programlarına kayıtlı tüm öğrencilerimizin (Tıp Fakültesi öğrencileri hariç) 03-07 Şubat 2020 tarihleri arasında Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden kayıt yenileme işlemlerini yapması gerekmektedir.

Kayıt Yenileme İşlemi İçin Tıklayınız.

Öğrenim Ücreti

25/08/2015 Tarihli ve 29456 Sayılı Resmi Gazetede yayınlanan ”2015-2016 Eğitim Öğretim Yılında Yükseköğretim Kurumlarında Cari Hizmet Maliyetlerine Öğrenci Katkısı Olarak Alınacak Katkı Payları ve Öğrenim Ücretlerinin Tespitine Dair Bakanlar Kurulunun Kararının ” 11’inci maddesinin 3’üncü fıkrasında, ”Bir Yükseköğretim programına kayıtlı iken ikinci bir yükseköğretim programına (çift andal programları hariç olmak üzere) kayıt yaptırılması halinde ikinci yükseköğretim programına ait öğrenci katkı payları öğrencilerin kendileri tarafından karşılanır.” hükmü yer almaktadır.

İkinci Aktif Üniversiteyi Üniversitemizde okuyan öğrencilerimizin öğrenim ücretlerini 07.02.2020 tarihi saat 16:00’a kadar Ziraat Bankası ATM’leri üzerinden  T.C Kimlik Numarası ve tutarı girilerek ödemesi gerekmektedir.

Öğrenim ücretini yatıran öğrencilerimizin ders kaydını yapabilmesi için dekontlarını 03-07 Şubat 2020 tarihleri arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına elden yada ogrenci.isleri@idu.edu.tr adresine göndererek ulaştırması zorunludur.