İzmir Demokrasi Üniversitesi İzmir Üniversiteleri Platformu Rektörlerini ağırladı (03/04/2017)

İzmir Üniversiteleri Platformu Rektörleri, İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye TUNÇSİPER’i üniversitenin Üç Kuyular merkez yerleşkesinde bulunan makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hatice Beril DEDEOĞLU, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan KASMAN,  İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Prof. Dr. Mustafa GÜDEN, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Galip AKHAN ve Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Cemali DİNÇER hazır bulundular. Platform Rektörleri; İzmir Demokrasi Üniversitesi’nin İzmir’e yeni bir heyecan getirdiğini, birlik ve beraberliğin bütün üniversiteler güç katacağı inancını taşıdıklarını ifade ettiler.