Özel Çamlaraltı Koleji Üniversite Tanıtım Festivali

Özel Çamlaraltı Koleji Üniversite Tanıtım Festivali, Üniversitemizin de katılımıyla 10.11.2019 tarihinde Çamlaraltı Koleji Kampüsünde gerçekleştirildi, festivale Üniversitemizin yanı sıra birçok sayıda diğer devlet ve vakıf üniversiteleri de katıldı. Öğrencilere Üniversitemiz ve Bölümlerimiz hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

Festivale üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden Dr. Öğr. Üyesi Günal BİLEK ve Dr. Öğr. Üyesi Orkun YILDIZ ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’ndan Tolga DEMİR katılarak destek verdiler.

Ayrıca Üniversitemizin açtığı standı, üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkan Vekili ve İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekan Vekili olan Prof. Dr. Hüseyin AKAY ile Hukuk Fakültesi Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Cevdet Alptekin KAYALI da ziyaret ettiler.