Üniversitemiz ile İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü arasında “Üniversite Gençlik Merkezi Kültür, Sanat, Spor, Eğitim İş Birliği Protokolü” imzalandı.

İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu ile İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper’in makamında gerçekleştirdikleri ikili görüşmeler sonucunda üniversite ile İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü arasında “Üniversite Gençlik Merkezi Kültür, Sanat, Spor, Eğitim İş Birliği Protokolü” imzalandı. Yapılan ikili görüşmede, İzmir’de kültür, sanat, spor ve eğitim alanlarında ihtiyaç duyulan hizmetlere gençlerimizin daha kolaylıkla ulaşmaları ve bu alanlarda kendini geliştirmek isteyenlere olanaklar sunulması gerekliliği üzerinde duruldu. Bu şekilde akademik ve mesleki eğitimler ile sürdürülen eğitim-öğretim politikasının, gençlerimizin sportif ve kültürel faaliyetlere katılımı teşviki ile bütüncül bir açıdan sürdürülebileceği vurgulandı.