2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Üniversite Burs Duyurusu

2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÜNİVERSİTE BURSU

5102 sayılı kanun gereği Yüksek Öğretim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından burs verilmesini öngördüğümüz öğrenciler için 2019-2020 eğitim-öğretim yılında Üniversitemize (22 adet) burs kontenjanı ayrılmıştır.

Bu çerçevede ilgili bursa başvurmak isteyen öğrencilerin aşağıdaki formu doldurup aileye ait gelir beyanını gösterir belgenin eklenerek 21 Ekim 2019 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Fakülte Sekreterliklerine iletmeleri gerekmektedir.

ÖNEMLİ NOT: Beyan edilen gelir düzeyi, başarı ve sosyal duruma ilişkin bilgiler Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından araştırılacak, burs verilmesine Kredi ve Yurtlar Kurumu karar verecek ve burs sonuçları Kredi ve Yurtlar Kurumunun web sayfasında açıklanacaktır.

Burs Verilemeyecek Öğrenciler

• Kurumdan öğrenim kredisi veya burs almış öğrenciler,
  • 5102 Sayılı Kanunun 2- maddesi kapsamında yer alan kamu kurum ve kuruluşlarından burs almakta olan öğrenciler,
  • Burs isteğinde bulunduğu tarihte, okula giriş tarihi itibariyle bir öğretim yılı kaybı olan öğrenciler,
  • Yabancı uyruklu öğrenciler,
  • Polis akademisi öğrencileri ile askeri okul öğrencileri,

Başvuru formu için tıklayınız. Lütfen, formu tam ve eksiksiz doldurunuz.