12-18 Mayıs Dünya Hemşireler haftası İzmir Demokrasi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Ev Sahipliğinde Gerçekleşti.

İzmir Demokrasi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü tarafından ilk kez düzenlenen “Herkes İçin Sağlıkta Hemşireler Öncü Bir Ses” temalı 12-18 Mayıs Dünya Hemşireler Haftası coşkuyla kutlandı. Panele oturum başkanı ve konuşmacı olarak; Ege Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi’nden Sayın Prof. Dr. Aynur Türeyen ve Sayın Prof. Dr. Süheyla Özsoy; İzmir Katip Çelebi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü’nden Sayın Dr. Öğr. Üyesi Jülide Gülizar Yıldırım Duman; İzmir Bakırçay Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü’nden Sayın Dr. Öğr. Üyesi Kader Mert; Dokuz Eylül Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi’nden Sayın Dr. Öğr. Üyesi Hande Yağcan ve Türk Hemşireler Derneği İzmir Şube Başkanı Sayın Uzman Hemşire Ebru Melek Benligül katkı verdi. Panele öğretim üyeleri ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Hemşirelik haftası kapsamında PTT Genel Müdürlüğü’ne bastırılan anı pulu etkinliği ölümsüzleştirdi.