İzmir Demokrasi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Tarafından Düzenlenen Etkinlikte “Dişçinin Korkusu” Adlı Belgeselin Gösterimi Üniversitemiz Konferans Salonunda Gerçekleştirildi.

İzmir Demokrasi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi tarafından düzenlenen, ülkemizin dört bir yanında engelli ve yoksul çocukların koruyucu diş hekimliği çerçevesinde yapılan tedavilerini konu alan ve 11. TRT Belgesel Günleri Ulusal Profesyonel Kategoride ikincilik ödülü almış olan “Dişçinin Korkusu” adlı belgeselin gösterimi, 35 yıldır engelli hastalara gönül veren Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ertuğrul SABAH ve Filmin Yönetmeni Murat ERÜN ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Abdullah KUZU’nun katılımlarıyla, Üniversitemiz Konferans Salonunda gerçekleştirildi.