İzmir Demokrasi Üniversitesi Olarak Düzenleme Kurulu İşbirliğinde Olduğumuz ve Açılışını KKTC Cumhurbaşkanı’nın Eşi Sn. Meral AKINCI Hanımefendinin Yaptığı Uluslararası GLOBELT ve GLOBETS Kardeş Konferansları Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Bedriye TUNÇSİPER’in Katılımıyla 11-14 Nisan 2019 Tarihleri Arasında Girne, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Gerçekleşmiştir.

İzmir Demokrasi Üniversitesi olarak düzenleme kurulu işbirliğinde olduğumuz ve açılışını KKTC Cumhurbaşkanı’nın eşi Sn. Meral AKINCI hanımefendinin yaptığı Uluslararası GLOBELT ve GLOBETS kardeş konferansları Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Bedriye TUNÇSİPER’in katılımıyla 11-14 Nisan 2019 tarihleri arasında Girne, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleşmiştir. Düzenleme Kurulu Üyesi Dr.Öğretim Üyesi Nurdan Kavaklı’da konferansta bildiri sunmuştur.