İzmir Mimar ve Mühendisler Gurubu’nun Düzenlediği 4.İzmir Mimar ve Mühendisler Zirvesi,Üniversitemiz Konferans Salonunda Gerçekleştirildi

İzmir Mimar ve Mühendisler Gurubu’nun düzenlediği 4.İzmir Mimar ve Mühendisler Zirvesi,Üniversitemiz konferans salonunda gerçekleştirildi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği zirveye, İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye TUNÇSİPER, İmhad İzmir Başkanı Burhannettin KANSIZOĞLU, İzmir Mimar ve Mühendisler Gurubu adına, Mehmet Ali GÜNAY, Prof. Dr. Musa ALCI, Prof. Dr. Aydoğan SAVRAN, Prof. Dr. Şule ERTEN ELA, Prof. Dr. Muhammed Bahattin TANYOLAÇ, Erkan ŞİMŞEK, Sehle TEĞİŞ, Nimet Büşra ALP, Serdar ANLAŞ, Fehmi AKTÜRK katıldılar. Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye TUNÇSİPER Zirve sonrasında heyeti makamında ağırladı.