Tıp Fakültesi Öğrencilerimizin Dikkatine…

2017-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunun Özel Koşul ve Açıklamalar Kısmının 809. bakınız maddesine göre İzmir Demokrasi Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri akademik ve fiziki altyapı tamamlanıncaya kadar öğrenimlerini Katip Çelebi Üniversitesinde sürdüreceklerdir.

 

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı kayıt yenileme / derse kayıt işlemleri 11 – 18 Eylül 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.

 

Öğrenciler derslere ubs.ikc.edu.tr/ adresinden kullanıcı adları ve şifreleri ile Katip Çelebi Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi (ÜBYS) Öğrenci İşleri Bilgi Sistemi’ne giriş yaparak interaktif kayıt yapacaklardır. Sisteme giriş yapıldığında ders kaydı işlemlerinin nasıl yapılacağına dair kılavuza ulaşılacaktır.  Giriş işlemlerinde;

 

Kullanıcı Adı : Öğrenci Numaranız  (Öğrenci Numaranızı bilmiyorsanız öğrenmek için tıklayınız.)

Şifre : T.C. Kimlik Numaranızdır.

 

Ders Kayıt işlemleriniz size Katip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından atanan Danışman öğretim elemanı tarafından onaylandıktan sonra tamamlanacaktır.

 

Derse kayıt ile ilgili karşılaşılabilecek sorunların Katip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğrenci İşleri birimine bildirilmesi yararınıza olacaktır.

 

Katip çelebi Üniversitesinde geçireceğiniz eğitim-öğretim sırasında Katip Çelebi Üniversitesine ait mevzuata tabi olacaksınız. Bunun için ilgili birime ait yönergeyi dikkatlice okumanız yararınıza olacaktır.

 

Derslerin başlaması, sınav tarihleri ve diğer hususlarla ilgili bilgi almak için tıklayınız.