“Dünya Atabarı Oynuyor” Projesi

Kültür ve Turizm Bakanlığı koordinasyonluğunda düzenlenen, Türkiye’nin her yerinde ve 19 ayrı ülkede aynı anda bütün üniversitelerin dahil olduğu “Dünya Atabarı Oynuyor”adlı proje gerçekleştirilecektir. Mustafa Kemal’in Samsun’a çıkışının 100. yılında bu etkinlik ile Guinness Rekorlar Kitabına girilmesi planlanmaktadır. İzmir’de 19 Mayıs 2019 saat 19.19 da Alsancak Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak olan bu etkinlik kapsamında İzmir Demokrasi Üniversitesi olarak katılmak isteyen öğrencilerimizin Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığında görevli Türk Halk Oyunları Antrenörü Özlem CAN ile acilen iletişime geçmeleri ve kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Etkinlik için gerekli çalışmalar öğrencilerimize uygunluk sağlamak amacıyla iki grup olarak yapılacaktır. (Hangi gruba katılacağını da kayıt sırasında ayrıca belirtmeleri gerekmektedir.)

Çalışma saatleri :
Pazartesi 11.30-12.30