İzmir Demokrasi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü olarak “Vergi Haftası” kapsamında “Kahveyle Hatrın, Verginle Katkın Olsun” etkinliğini gerçekleştirdik. Başta manevi desteğini her zaman hissettiğimiz Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Bedriye TUNÇSİPER hocamız olmak üzere, etkinliği organize eden Doç. Dr. Ufuk GENCEL , etkinliğimize destek veren Asil Nadir İlkokulu öğrenci, öğretmen ve yöneticilerine, Güzelyalı Ortaokulu öğrenci, öğretmen ve yöneticilerine, Gelir İdaresi Başkanlığı İzmir Yönetimine, maliye bölümü öğrencilerimize ve tüm katılımcılarımıza canıgönülden teşekkür ederiz.