Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden Dr. öğretim üyesi Anthony  Patterson tarafından “Reading Martian Postcards: An Introduction to Modern Poetry” isimli Konferans 4 Mart 2019 Pazartesi saat:11:00’de Üniversitemiz Konferans Salonunda Verilecektir.

Üniversitemiz Yabancı Diller Eğitimi, İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Ayça Ülker Erkan tarafından davetli konuşmacı olarak üniversitemize davet edilen Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi,İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden Dr. öğretim üyesi Anthony  Patterson tarafından “Reading Martian Postcards: An Introduction to Modern Poetry” isimli Konferans 4 Mart 2019 Pazartesi saat:11:00’de üniversitemiz Konferans salonunda verilecektir. Tüm öğretim üyesi ve öğrenciler davetlidir.