Yemekhane Sisteminde Haftalık Rezervasyona Geçiş Duyurusu

Sayın Öğrencilerimiz, Akademik ve İdari Personelimiz,

25.02.2019 Pazartesi tarihinden itibaren Yemekhane Otomasyon Sisteminde günlük rezervasyon uygulaması kaldırılacak olup, haftalık rezervasyon uygulamasına geçiş yapılacaktır. 25 Şubat-1 Mart 2019 tarih aralığını kapsayan hafta için yemek rezervasyonu 22 Şubat 2019 Cuma günü saat 16.30’ a kadar yapılmalıdır. Haftalık rezervasyon uygulaması hakkında detaylara kişiler kendi yemekhane otomasyon sisteminin ana sayfasından ulaşabilirler.

25 Şubat-1 Mart 2019 tarih aralığını kapsayan günlere daha önceden rezervasyon yapmış olan öğrencilerimizin/personelimizin günlük rezervasyonları sistemden tarafımızca iptal edilecek ve ücretleri yemekhane hesaplarına geri yüklenecektir. Bu sebeple belirtilen tarih aralığında rezervasyonu olan öğrencilerimizin ve personelimizin de 22 Şubat 2019 Cuma günü saat 16.30’ a kadar rezervasyonlarını haftalık olarak yapmaları gerekmektedir.

Kullanıcıların uygulamada sorun yaşamaması için rezervasyon gün ve saatini dikkate almaları hususunu önemle belirtiriz.

Saygılarımızla.