Fen-Edebiyat Fakültesi Arkeoloji, Tarih ve Sosyoloji Bölümü Ders Programındaki Değişiklik Hakkında

Arkeoloji Bölümü

• Cuma günleri saat 8.30-10.10 saatleri arasında AL-03 dersliğinde yapılan Türk Dili – II dersi aynı gün 10:20-12:00 saatleri arasında Sağlık Bilimleri Fakültesi binasında 202 no’lu sınıfta yapılacaktır.

Tarih Bölümü

• Dr. Öğr. Üyesi Funda ADITATAR  tarafından verilen Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi – II dersi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü ile birleştirilmiştir. Dersin yapılacağı yer ve saat için tıklayınız.

Sosyoloji Bölümü

• Salı günü saat 13.25’de Dr. Öğr. Üyesi Beral ALACI tarafından verilen Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi – II dersi Çarşamba günü saat 13.25’e alınmıştır.

• Salı günü saat 15.15’de Öğr. Gör. Najmeh NOURİ tarafından verilen İngilizce – II dersi Salı günü saat 12.30’da Arkeoloji Bölümü ile birlikte yapılacaktır.